Będą jak najbardziej, i nie tylko książek. Wstrzymuję się z rozbudową drzewa kategorii ponieważ czekam na Arię i Abi, nasze Adminki, które powinny się pojawić w najbliższym tygodniu. Wiem, że one też obmyślają jak całość będzie wyglądać strukturalnie i tematycznie. Ponadto możliwe, że we współpracy z osobami z forum cienistadolina.fora.pl spróbujemy stworzyć frontowy Portal Narnia.com.pl, śmiem marzyć by było to coś na miarę narniafans.com, forum rzecz jasna zostanie, a jedynie nie będzie się otwierać jako strona główna ;). CienistaDolina to forum, które jest pozostałością i bezpośrednim spadkobiercą pierwszej generacji Narnia.com.pl z przed roku 2005.
Przez te kilka lat wypracowała się tam grupa "stalowych" użytkowników, a i tematyka jest bardzo głęboka, my będziemy wersją light tego co można znaleźć na CienistejDolinie.
_________________ ...Utulie'n aure! Aiya Eldalie ar Atanatari, utulie'n Aure! Auta i lome!
Przyznam, że do tej pory odwiedzałem tylko trzy fora o Narnii. A o Cienistej Dolinie dowiedziałem się od ciebie. Na pewno zapoznam się z owym forum. ;)
Ooo, drzewko toffi ^^ Ktoś jeszcze pamiętał o tej kawiarni <ociera łezkę wzruszenia> :D
Dziękuję za czekanie na nas ^^ Już wróciłam do kraju i uruchamiam swój mózg
[ Dodano: 2010-05-14, 16:41 ]
Mead napisał/a:
13. W nocy przychodzi do Ciebie gościu w długiej szacie, spiczastym kapeluszu i z długą brodą i mówi, że nie możesz być już człowiekiem. Jaką inną rasę sobie wybierzesz? - ,,-Tato, wyjdź z mojego pokoju, bo chce się w końcu wyspać."
Mead, wymiatasz xD Śmieje się z tego już dobre pół godziny xD
_________________ "Dziecko - powiedział Aslan - czy już kiedyś ci nie mówiłem, że nikt nigdy nie może powiedzieć, CO BY BYŁO GDYBY?"
Ja mam nadzieję, że na forum nie powstanie dział typu "o wszystkim i o niczym". Na poprzednim forum narnia.com.pl taki dział był i służył raczej do nabijania postów w tematach takich jak "gra w skojarzenia" i "x albo y". W rezultacie tak naprawdę więcej pisano tam niż w tematach o Narnii. Mam nadzieję że nowe forum będzie dotyczyło tylko Narnii i Lewisa. :)
Ja się zastanawiałam o temacie, gdzie będzie można rozmawiać o innych książkach też. Choć nie wiem, czy nie byłoby lepiej poświęcić sie tylko i wyłącznie dyskusji o Narnii.
_________________ "Dziecko - powiedział Aslan - czy już kiedyś ci nie mówiłem, że nikt nigdy nie może powiedzieć, CO BY BYŁO GDYBY?"
Oczywiście wszystko stopniowo i w miarę potrzeb. Nawiasem mówiąc dyskusje na temat kształtu forum powinny się odbywać w dziale Kopiec Aslana :P Cały czas staram się przecedzać ze wszystkich pomysłów te najlepsze, jednocześnie zajmując się przygotowywaniem portalu. Do tego dochodzi kwestia, że za mniej więcej półtora miesiąca się żenię, wiec harmonogram z dnia na dzień mam coraz bardziej napięty, dlatego liczą na wszelakie sugestie i propozycje ;)
_________________ ...Utulie'n aure! Aiya Eldalie ar Atanatari, utulie'n Aure! Auta i lome!
Hehe, ona na szczęście doskonale wie jakie mam "ipi " na punkcie Narnii, Władcy pierścieni itd. Ustaliliśmy, ze w tych kwestiach nie będzie mi przeszkadzać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum